Alles op gebied van cloud en telecom onder één dak

21-11-2011 - Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en telecom kan een bezoek aan de vakbeurzen Cloud Expo NL en TelecomExpo 2011 niet overslaan. Deze gratis vakbeurzen worden gehouden op 7 en 8 december in de Utrechtse Jaarbeurs. Klik hier voor gratis registratie en maak kans op een iPad 2.

Hal 9 van het Utrechtse beurscomplex staat op deze twee dagen volledig in het teken van cloud computing en telecom. Op een overzichtelijke manier zijn de belangrijkste spelers op deze markten bij elkaar gebracht en worden de laatste ontwikkelingen gepresenteerd.


TelecomExpo kent op 7 en 8 december haar achtste editie. Deze vakbeurs staat in het teken van actuele thema’s voor de telecom- en ICT-managers. De nieuwste trends op het gebied van videoconferencing, hosted voice, collaboration, telecom expense management en mobility zijn er te vinden.


Cloud Expo NL kende vorig jaar haar primeur en kon rekenen op louter positieve reacties. Ook dit keer kunnen bezoekers een combinatie verwachten van de bouwers van Inside the Cloud, de spelers op gebied van telecommunicatie, netwerkinfrastructuur en datacentertechnologie en de aanbieders van Infrastructure as a Service, Platform as a Service en Software as a Service.


Ook het spraakmakende Cloud Computing Congres, dat in 2010 is geïntroduceerd en zeer succesvol was, krijgt een vervolg.  Voor de komende editie is het thema ‘Cloud Concreet’. Niet meer de Cloud-belofte, maar concrete toepassingen en oplossingen passeren de revue. Onderdeel van het Cloud Computing Congres is het jaarcongres van de Telecom Management Association (TMA). Telecommagazine, één van de vakbladen van Array Publications, is organisator van dit deel van het congres.


Nieuw in het complete programma is het eendaagse FttX Congres 2011, dat in samenwerking met het FttH Platform Nederland wordt georganiseerd. Dit congres dat op 7 december wordt gehouden heeft als titel ‘Slim innoveren’. Tijdens het FttX Congres 2011 bespreken de belangrijkste sleutelspelers uit de (inter)nationale glasvezelindustrie, overheid en wetenschap met elkaar concrete stappen om deze ambitie vorm te geven. Naast het congresprogramma kunnen de bezoekers in het Fiber-paviljoen toepassingen zien van ‘slimme’ innovaties, nieuwe glasvezeldiensten en de technologie van morgen.

Klik hier voor gratis registratie en maak kans op een iPad 2.  


Congresnieuws

12 december - Een IT-landschap zonder cloud is nauwelijks meer voor te stellen. Dat bleek op 7 en 8 december uit het aantal bezoekers dat de vakbeurs CloudExpo NL bezocht. Ruim 1700 belangstellenden vonden hun weg naar de Utrechtse Jaarbeurs om zich te laten informeren naar de laatste ontwikkelingen uit het IT-wolkendek. CloudExpo NL bracht de belangrijkste spelers samen op een overzichtelijke beurs.
07 december - Een deskundig panel met uiteenlopende meningen over de cloud. Daarmee werd het eerste deel van het tweedaagse Cloud Computing Congres afgesloten. Een vermakelijk en interessant toetje.
07 december - De rol die de cloud speelt, gaat de komende tijd alleen maar toenemen. Dat zei Ron Tolido, Chief Technology bij Capgemini, tijdens zijn openingskeynote tijdens de tweede editie van het Cloud Computing Congres.
07 december - De cloud is niet meer te negeren en fungeert als breekijzer voor ontwikkelingen in het IT-landschap. Met die boodschap opende Ron Tolido, Chief Technology bij Capgemini, de tweede editie van het Cloud Computing Congres op 7 december in de Jaarbeurs in Utrecht.
21 november - Wie op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en telecom kan een bezoek aan de vakbeurzen Cloud Expo NL en TelecomExpo 2011 niet overslaan. Deze gratis vakbeurzen worden gehouden op 7 en 8 december in de Utrechtse Jaarbeurs. Klik hier voor gratis registratie en maak kans op een iPad 2.

Nieuwsarchief

Photo's DW&BI Summit April 2014

Impression of the April, 2014 edition of the annual Summit on Data Warehousing and Business Intelligence in The Netherlands. Featured keynote speakers Claudia Imhoff, Colin White, Rick van der Lans and Mike Ferguson. (Photo's by Suzanne Klaver Fotografie.)
SK2_0187[1] SK2_0242[1] SK2_0282[1]
SK2_0214[1] SK2_0248[1] SK2_0298[1]
SK2_0233[1] SK2_0249[1] SK2_0299[1]
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7  >  >| 
Event Info

7 en 8 december 2011
Jaarbeurs Utrecht
secretariaat@array.nl
@AdeptEventsNL / #dwbisummit

Gelijktijdig met de beurs Cloud Expo NL wordt een spraakmakend congres met internationale topsprekers georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.
Related events

 Release
Het vakblad voor software-ontwikkeling

 Java Magazine
Het vakblad voor softwareontwikkeling op het Java-platform

 Release
Onafhankelijk vakblad over software architectuur

 Adept Events
Seminars, workshops and conferences on IT and Business - IT alignment. Internationall...

 BI-Platform
BI-Platform is dé portal op het gebied van Business Intelligence

 Agile Integratie van Enterprise en Cloud Data met Datavirtualisatie
Datavirtualisatie is de nieuwste data integratietechnologie. Toepassen van datavirtua...

Tweets
AdeptEventsNL Maakt de #cloud #applicatieintegratie makkelijker of moeilijker? Praktisch seminar, @guycrets http://t.co/tGcPoO6rjA #SOA #ESB #EAI 17 juni - 3 dagen geleden
AdeptEventsNL Microsoft invests Big Time in #BigData and #In-memory, http://t.co/TOBIeKWjMC. Get updated by @rick_vanderlans http://t.co/UfwD6oVX9B - 3 dagen geleden
AdeptEventsNL Integreren van cloud data, enterprise data en #bigdata met #DataVirtualization . Op 8 mei in http://t.co/XWY6oC8uB2 @AdeptEventsNL - 3 dagen geleden
AdeptEventsNL Lessons learned van de #modelleertechnieken van #UML en #SmartUseCases met @aahoogendoorn, 11 en 12 juni, http://t.co/GctpmVlWos #usecases - 3 dagen geleden
AdeptEventsNL How to design your #dw_architecture to support #operational_BI? Join @rick_vanderlans May 21-22, Hilversum, http://t.co/Njz40DvdBl - 4 dagen geleden
AdeptEventsNL #BigData loodst schepen Rotterdamse haven binnen - Computerworld http://t.co/m3eise2rRo. Meer toepassingen: http://t.co/UfwD6oVX9B - 5 dagen geleden
AdeptEventsNL Voorkom #integratiesilo's met #datavirtualisatie, middag-avondseminar met @rick_vanderlans, 8 mei, Hilversum, http://t.co/QU5IaATEvA - 5 dagen geleden
AdeptEventsNL Defining #Information_Strategy and implementing #Information_Governance w/ @JanHenderyckx, Hilversum,3 juni, http://t.co/lzRHiXsdNa - 10 dagen geleden
Platinum sponsor

Sponsor